Saturday, 7 September 2013

Kanak-kanak Riang

Peace upon one and all

Okey ni perjumpaan paling singkat la yang penah aku join..haha konon2 nak reunion la..Alhamdulillah ada jugak rezeki aku nak jumpak dengan kanak-kanak riang nie..,geng-geng aku time sekolah dulu tingkatan 1 Agama - 3 Agama #aku kelas agama okey..huahaha# Lepas PMR ada yang stay and ada yang berpindah mencari identiti diri di sekolah yang lebih gempak gitu..iols pasrah jew la terpaksa berpisah dengan kanak-kanak ribena nie suma..So plan punya plan at last dapat la jumpak 4Sept ritu di Sunway Carnival Mall Seberang Jaya. Yeay! Tapi tak semua la yang join.Masing2 dah ada komitmen tersendiri gitu..So kami 9 orang je la yang berkumpul buat semak kat mall tue.

Serius masing-masing still dengan perangai pelik yang tak taw bila nak berubah tue..Aigoo still gila macam dulu walaupun dah lama tak jumpa. Tak nampakla awkward di situ..Maybe sebab kami semua nie memang muka tak malu kot..Hahahah

wanita2 moden baik kata Syamira

takda sapa layan camera dia~kesiangeng kuat makan berkumpul

Credit to Syamira(aku rompak kat FB)  
Si Fatin suruh aku pakai corset sebab seat belakang keta dia akan dinaiki oleh 3orang yang sihat dan seorang xbapa sihat(i mean kecik kurus meletop) Huh stress!
Last,time kasih kawan-kawan for making my day..hahah

No comments:

Post a Comment